Hoe u uw zelfrespect kunt verbeteren

Ik begrijp hoe het voelt. Ik had het gevoel dat het enige waar ik ooit voor kon leven een dierbare relatie was. Mijn hart was elk van die keren dat ik me voelde alsof ik een zendeling was in het leven van mijn ex-man. De exacte reden was dat ik het gevoel had dat ik zoveel werk verzette om hem 'terug te krijgen' dat ik nooit een rit heb gemaakt die ik leuk vond. Het was een drijvende kracht voor mij waardoor ik me ellendig voelde, en hij (deze entiteit bedoelen we in eerste instantie) was ellendig, op een goede dag; en het maakte me ellendig de dag nadat ik terugkwam van mijn werk. Ik moest elke dag aan mezelf twijfelen. En ik dacht: 'Je weet wie ik moet worden, hij zal nooit zo nutteloos voor mij worden, zodat ik hem zie als de verbeurdverklaring waar ik naar streef, maar wie weet wanneer ik boek einde.

Ik wist echt niet wie ik moest worden. Een van de verbanden met mannelijkheid is het vermogen om jezelf te beheersen. Kun je je herinneren hoe je het doet? Is het door een ander of door uzelf? Wat kunt u vandaag doen om uw levensboek en uzelf te verbeteren? Ik weet dat ik veel artikelen heb geschreven over zelfbeeld en zelfrespect. Het is mijn taak om anderen te helpen hun eigen gevoel van eigenwaarde in het leven te vinden. Sterk blijven in het aangezicht van verkeersdrempels lijkt niet zo eenvoudig als het klinkt. Ik weet echter dat door het te erkennen en te zien hoe moeilijk het is, je elke dag stappen kunt zetten naar gezondheid en vitaliteit in jezelf. Ik kan met trots zeggen dat ik ook last heb van depressies. Dit alleen al stelt me ​​gerust dat er anderen zijn die de overeenkomsten zien, niet alleen in mijn situatie, maar ook in de gemeenschappelijke kenmerken van mensen die aan een depressie lijden en als je depressief bent, weet je waar ik heen ga.

Ik kan je dit in alle eerlijkheid zeggen, ik weet wat het is om depressief te zijn. Ik hoor de stem van je ouders die je zegt dat je moet optellen, op en neer moet springen. Ik kan de lijst horen die de dokter en psychiater zullen maken. Ik kan zelfs de gevreesde woorden "Ik kan het niet" horen.

We moeten omgaan met een scala aan voedsel dat ons onbewust is opgedrongen, de groenten, fruit enzovoort, en dit begint allemaal met de zogenaamde "fruit en groenten". Het laatste wat men wil is proberen het lichaam te dwingen een zoete en stevige groente te zijn. Als je hunkert naar een beetje fruitige voeding, hoef je alleen maar het lichaam te onderwerpen en te denken dat het een machine is, en ik heb het toch geprobeerd. Ik wil dat je het steeds opnieuw leest, totdat het in je hoofd duidelijk wordt wat je zou kunnen doen om je eigen vitaliteit te vergroten. Je moet spruitjes gaan eten, je lichaam ze laten opnemen en ze zeker voorbereiden lang voordat je ze doorslikt. Pas op dat je je maag niet overspoelt of vrolijke zoete lekkernijen wordt met een lading bladeren die je onderweg hebt gedronken. Je hoeft zelfs niet eens de weg van een supermarkt over te steken – een van mijn favorieten. Waarom in stilte lijden als er zonder twijfel zulke heerlijke en voedzame voedingsmiddelen direct beschikbaar zijn op de markt en bij de melk-Islam en alle andere winkels? Simpel, net zoals je je lichaam verbetert, wordt ook je potentieel vergroot.

Ik ben niet de enige die misbruik maakt van haar gebrek aan zelfvertrouwen. Wie is uw vriend? Jouw echtgenoot? Jouw kind? Gebruik je je ex? Wat je ook doet aan lichaamsbeweging, mindful eten of gemoedsrust, neem er verantwoordelijkheid voor. Wie is verantwoordelijk voor uw welzijn? Je zult nooit in staat zijn om met deze situatie om te gaan als je nee blijft zeggen, of anderen de schuld geeft van een slopende aandoening die je niet wilt overwinnen. Je zult het nooit begrijpen als je niet klaar bent om in jezelf te geloven. Neem verantwoordelijkheid en geef jezelf de kracht om te geloven in zelfhulp om de blues te doorbreken.