Hoe creatief te zijn”.

21st Century Skills: Creativiteit - O21

Als we hardlopen of sporten, is het erg belangrijk om van de ervaring te genieten. Als we dat niet doen, voelen we ons lui. Als coach is het soms een uitdaging om dit enthousiasme vast te houden. protean: We willen ons niet vervelen, maar tegelijkertijd willen we geen nieuw werk voor onszelf creëren, dus proberen we iets nieuws te doen. Dit heet coachen. Daarom maken we wat tijd vrij voor coaching, dat zou geen vast iets moeten zijn, maar iets dat je gewoon voor de lol kunt doen.

Na het doen van dit programma zul je veel meer verliefd worden op je lichaam en op het leven. Want nu sta je er niet alleen voor. Je hebt steun en motivatie van vrienden en familie om je er doorheen te helpen.

Er zijn enkele gevallen waarin je een programma als dit doet, het is belangrijk om een ​​preekstoel te hebben, iets dat je gebruikt om je echt naar het volgende niveau te brengen. Een goed, krachtig, belangrijk ding dat u kunt doen om u te helpen daar te komen, is "Hoe creatief te zijn". Dit is het hoofdonderwerp van het programma. Je kunt mooie dingen maken, je kunt bergen maken van je bed. Het is tijd om je creatieve kant te gebruiken om het best mogelijke product voor jezelf te creëren. Dus nogmaals, dit is een proces van "waarde toevoegen" aan je leven. Ik daag je uit om aan deze uitdaging te beginnen, niet denkend dat je het onmogelijke verlangt, maar excuses verzinnend waarom je er nog niet bent.

Om je te helpen creatief te zijn, zal ik het hebben over een paar manieren om waarde toe te voegen aan je leven, aan "DING" dat je voor jezelf doet, om bij te dragen aan je leven. Dit zijn dingen die we allemaal doen, we hebben allemaal dezelfde kenmerken, hetzelfde WAAROM, dezelfde sterke punten en dezelfde zwakke punten. (Ik neem niet eens mijn sterke punten mee, want daar ben ik ver mee.) Dus er is geen waarom, er is alleen maar doen. Dus laten we beginnen met het waardevol maken van je waarom, iets wat je kunt doen, niet alleen mee overleven. Daarna kunt u aan uw "doen" toevoegen wat u graag doet en waar u plezier mee heeft.

Ik daag je uit om nog lager te duiken dan je ooit hebt gedaan. Laten we ons voorstellen hoe de baby zich heeft ontwikkeld sinds we haar hebben neergelegd. Als 'waarde toevoegen aan je leven' de reden is dat je een paar centimeter extra hebt gekozen, dan heb je een serieuze concurrentiestrijd in handen. Dit is het voordeel van Intelligentie toevoegen aan je leven. Het voegt geen centimeters of kilo's toe, het is het verbeteren van uw kwaliteit als persoon en het bieden van waarde. Het voegt een positieve kwaliteit toe aan je leven en creëert kansen. Waardeer jezelf, denk aan de winst die zou kunnen komen uit je intelligente, hart-gezonde keuzes. Terwijl u aan verschillende scenario's denkt, evalueert u deze en past u vervolgens uw handelwijze aan. Als je intelligent en creatief bent en dingen doet die je echt leuk vindt, wordt je waardesysteem groter. Je vergroot constant het "wat je van jezelf geeft" en geniet van de impact die het op je leven kan hebben.

Handelingen 24-50

De meesten van ons hebben disciplines, sommige behoorlijk serieus en veeleisend. Zoals medicijnen, technologie of beweging. Het is goed om regelmatig te sporten en plezier te hebben. Anders is het gewoon tijdverspilling. Ik heb een vriend die een expert is in het aan het sporten krijgen van zijn kinderen, maar het moeilijk vindt om uit zichzelf te komen en te doen. Hij maakt lange dagen en is altijd onderweg. Hij zal je vertellen dat hij niet gestrest is omdat hij geen tijd vrijmaakt om te sporten. Hij maakt zich druk om al het andere. Ik wens meer mensenWork Harder, gezonder en slimmer. Minder tijd en geld in hun schema's en meer in hun leven. Het leven is kort, je krijgt geen tweede kans. Denk daar eens over na voordat je besluit weer een slapeloze nacht te gaan beleven.

Wat betreft voeding. Ik ben er vast van overtuigd dat voeding en levensstijl een grote rol spelen in uw algehele gezondheid en uw gewicht. Laat het me uitleggen…

Verwerkte suiker is gewoon koolhydraten – lege calorieën! Het is niet wat je consumeert, het is waar je aan denkt. Wanneer u onze website bezoekt, zult u merken dat we kelp, blauwgroene algen, Stevia, een kruid genaamd St. Sint-janskruid, Noord-Amerikaanse ginseng, het kruid Echinacea, evenals B-vitamines. Dit zijn allemaal krachtige natuurlijke supplementen die kunnen helpen bij het verminderen van de symptomen die gepaard gaan met diabetes, het verlichten van beroertes of hartaandoeningen, en zijn ook essentieel voor de immuniteit.

Ik raad Noord-Amerikaanse ginseng aan, die ook in geïsoleerde supplementen te vinden is. Zoals een man ooit tegen me zei: "Het is alsof je superkrachten vindt als je de verkeerde plant kiest." Je kunt ginseng vinden in drogisterijen en reformwinkels. Onderzoek toont aan dat ginseng is gebruikt in traditionele Chinese, Japanse, Indiase, Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse en moderne Lifetopian-systemen om fysieke en mentale handicaps en aandoeningen te genezen.