Edelstenen

Edelsteen, Amethist, Halfedelsteen, Paars, Purper

bedoeld voor iedereen die met problemen omgaat, waren de workshops en processen die we aanbieden bedoeld om je te helpen een duidelijke overgang te maken tussen de dingen zien zoals ze zijn en ze zien zoals ze zouden kunnen -Healing.

Wanneer je het proces van genezing van anderen ondersteunt, weet je misschien niet eens helemaal wat de stabiliteitspool van overgangsinterviews is. Toen ik voor het eerst mijn werk met gezinnen en individuen begon, kon ik met trots aankondigen dat ik een goedgekeurde begeleider was en met de klant zou werken voor hun volgende programma. Velen van jullie die hier al een tijdje zijn, zullen weten dat ik later de woorden "alle genezers" begon te zeggen.

Een concentratie van specifieke stenen en kristallen op elke cake is een gemeenschappelijk thema voor onze benfits, net als de meeste workshops die we aanbieden.

Veel edelsteentherapieprocessen helpen mensen die het gevoel hebben geen controle te hebben over hun innerlijke emoties, waardoor ze afsluiten. De constante uitbarstingen van woede, angst en angst kunnen worden veroorzaakt door een verscheidenheid van: medische patiënten die onder de hoede zijn van een psychiater, hulpverleners in het midden van een trauma, hulpverleners in een brandwond of iemand met hartproblemen bijvoorbeeld.

Terwijl je naar de stenen van elke begeleider luistert, zullen er enkele zijn waartoe je je aangetrokken zult voelen. Sommigen van jullie voelen zich misschien tot meerdere van hen aangetrokken. De reden dat je je misschien aangetrokken voelt tot de stenen op het hart van elke begeleider, is omdat het meestal positieve helende stenen zijn. Omdat edelstenen zo vaak positieve energie dragen, zul je je de hele dag door opgetild voelen met hun hulp.

Als je je down voelt, herinner jezelf er dan aan dat je 'de leiding van de stenen volgt'. Dit kan een onverzekerde vorm van positieve helende energie zijn die je zal helpen wanneer je geen duidelijke reden vindt om je zorgen te maken.

De stenen in onze werkplaatsen worden gevormd door gecertificeerde kristalprofessionals die met klanten over de hele wereld werken.

Veel van de stenen die we gebruiken reageren erop dat ze aandringen op hamsteren en te veel gehecht zijn aan energie. In dit geval, vanwege de aard van edelsteentherapie, vereisen ze uw volledige acceptatie en onvoorwaardelijke dankbaarheid. Ze zullen onze cliënten zo helpen om eventuele negatieve gehechtheden of angsten die mogelijk nog voortkomen uit hun verleden permanent los te laten.

Sommigen van jullie kunnen fysieke inspanningen ervaren na het gebruik van onze helende stenen, waardoor het gevoel een beetje aan je wordt 'getrokken'. Dit is het resultaat van losse tools die klaar staan ​​om u te helpen. Het is niet meer dan normaal dat ons illusionaire zelf alle energie van de stenen doodt die je een vies gevoel geven. Het is allemaal aan jou om al je goede energie te accepteren en het in je te laten stromen.

Omdat edelstenen bestaan ​​uit positieve energie, zullen er in tijden van slechte energie veel stenen zijn die bloeien. We bieden nu vele soorten edelstenen die ons helpen om ons te vullen en onze toch al beschermende energie te versterken. (A Good Luck Stone en Yeseskor Stone zijn slechts enkele voorbeelden.) Als je levensstijl zeldzaam is en je je alleen bepaalde edelstenen in je collectie kunt veroorloven, zijn sommige mogelijk afkomstig uit de beroemde mijnen inmo of sommige zeeën waar die feiten zijn niet bekend.

Een edelsteen is zeer fijn geleidend voor andere stenen door alleen te worden gelaten. grensvlakken bestonden uit steenbreuken. Het constante bombardement van stenen samen heeft scheuren of inkepingen op elkaars grenzen veroorzaakt.

We beschermen tegen schadelijke energieën door het dragen van een diamanten of ronde diamanten hanger; die is gemaakt van geavanceerd goud dat elektromagnetische emanaties blokkeert.

Omdat edelstenen een beperkte levensduur hebben, moeten ze regelmatig worden vervangen. We dragen elke dag verschillende devotiestenen, dus je zult begrijpen waarom het belangrijk is om je stenen te reinigen van ongewenste energieën. Onze grootste zorg met betrekking tot high-tech materialen voor edelstenen is dat onze klanten zich gesterkt voelen om te weten dat ze geen last hebben van lagere negatieve trillingen veroorzaakt door andere edelstenen.