What Are the Different Types of Natural Medicine?

mens die certificaat van covid-19 vaccinatie toont - geneeswijzen  stockfoto's en -beelden

De westerse geneeskunde gebruikt gewoonlijk specifieke medicijnen of procedures om een ​​specifieke ziekte op te lossen. Als het gewenste resultaat is bereikt, wordt een recept verstrekt. Sommige van deze voorgeschreven medicijnen kunnen echter soms negatieve bijwerkingen hebben op het lichaam, en dat vraagt ​​om een ​​andere aanpak. In tegenstelling tot de Westerse geneeswijze zijn veel alternatieve methoden gericht op het creëren van balans in het lichaam, het bevrijden van kwalen, het volledig genezen en voorkomen dat het weer terugkeert. Enkele van de componenten van een natuurlijk genezingsprogramma zijn: dieet & voeding, acupunctuur, counseling, zelfmassage, therapeutische counseling, verschillende kruiden, vitamines, mineralen, aminozuren, contact met de natuur en de spirituele bron.

Het is algemeen bekend dat verschillende vormen van genezing verschillende patiënten met verschillende behoeften beïnvloeden. Zoals blijkt uit het feit, kan het genezingsproces van de ene patiënt behoorlijk verschillen van dat van een andere. Een specifieke patiënt kan de aanwezigheid van een specifiek type behandelaar, een bepaalde vorm van meditatie of lichaamsbeweging, een specifiek zorgplan nodig hebben. Aoretisch en praktisch curriculum is specifiek ontworpen om aan de behoeften van een bepaald individu te voldoen, er is flexibiliteit in het programma, waardoor het heel aantrekkelijk is voor patiënten die niet in staat zijn om frequente sessies bij te wonen.

Verschillende vormen van alternatieve geneeskunde vormen verschillende categorieën. Er zijn geneeswijzen die Ayurveda, kruidengeneeskunde en Chinese medicijnen omvatten, zich abonneren op bepaalde religieuze groeperingen of een filosofie volgen van het gebruik van natuurlijke producten die helpen bij het verjongen van het hele systeem en het vrij houden van ziekten. Verschillende vormen van alternatieve geneeskunde worden gebruikt om verschillende soorten aandoeningen, gezondheidsproblemen, enz.

Onder de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) werken geneeswijzen al duizenden jaren. Nu, onder het Indiase systeem van traditionele en Ayurveda-geneeskunde, mengen wetenschap en technologie zich om de meest efficiënte en effectieve zorgoplossingen te produceren. Acupunctuur en acupressuur, die kleine drukpunten op het lichaam geven, worden gebruikt om de afgifte van vloeistoffen en gifstoffen te stimuleren, waardoor uw lichaam wordt gestimuleerd om zichzelf op natuurlijke wijze te genezen.

Wat betreft Ayurveda-genezingssystemen, worden verschillende kruiden gebruikt – zoals schacht, pasta, hars en poeder – om in harmonie met het lichaam te werken en gifstoffen die in de bloedbaan worden opgenomen te elimineren. Het gebruik van Ayurveda-medicijnen en therapieën, in tegenstelling tot andere gezondheidszorgsystemen, stimuleert het lichaam om een ​​gezonde open omgeving te behouden.

De lichaamsfuncties in ons lichaam worden onderhouden en geoptimaliseerd door de functies van de vrije radicalen van Sep, die de oorzaak zijn van veel gezondheidsproblemen. Door ze te verwijderen, kan het lichaam een ​​schone gezondheidsverklaring behouden.

TCM, ook bekend als natuurlijke therapieën, bevordert de harmonie en samenhang in het lichaam, die in plaats van te vechten een omgeving van groei creëert, waardoor het lichaam zelfstandig kan reageren op de meest ongunstige of veelvoorkomende situaties.

Ayurveda helpt bij de ontgifting van het lichaam. Tijdens dit proces verbeteren de zuivering en de spijsvertering, en wordt het voedsel zacht gemaakt door het proces van de spijsvertering.

TCM is used to treat many ailments, and most of them require some or all of these therapies to be applied. Most of the ailments are caused due to pollution in the body and poor digestion, and the herbs and oils are used to treat them successfully. Another treatment of TCM is Requiration, which calls for the use of TCM therapy to cure the disorder, and recover from it.

Ayurveda has many more techniques and remedies, but some of them are commonly known.

BCM (Brahma celery seed) is used to treat Hepatitis. This herb regulates digestion, and is also used to prevent nausea and vomiting.

omeshrooms, gypsims, lemon balm and lemons are known to heal the digestive tract. Amomalides are known to cure Constipation and also chronic back pains.

BCM is also known to help in the regulation of the menstrual cycle and cures reproductive disorders in women. Other known remedies ofBCM Remedy are Remedy for menstrual pain, Remedy for irritable bowel syndrome, succes for skin ailments like snakebite, better immune system, purgative for gout, herpes and optimizing lung problems.

Many of the people go for treatment of some cancers withaturalsand others for cosmetic reasons. Some go to acne hydrotherapyand some for removal of acne. The practice of yoga is also increasing popularity in the past few years.Few of us realize that we could prevent all illnesses and conditions using herbal medicines and supplements. Herbal supplements are the best to prevent the occurrence of ' diseases ' are available in the market nowadays and we can even find the recipe for the herbal medicine in the internet.

Het enige wat u hoeft te doen is 'een beetje moeite doen en de juiste tips voor de behandeling van de behandeling van kruidengeneeskunde recepten voor, Indiase stijl volgen.

Kruidengeneesmiddelen kunnen worden geconsumeerd met zout water, melk of vers sap en niet-vegetarische omdat zoutproducten.

Alles wat je nodig hebt ishoney!